Nomad Electro: voor al uw algemene elektriciteitswerken

Nomad Electro heeft al meer dan 25 jaar ervaring in allerlei elektriciteitswerken. Wij hebben een ijzersterke reputatie en zijn actief in de regio van Sint-Gillis-Waas. Bent u aan het (ver)bouwen en moet de elektra aangelegd, aangepast of hersteld worden? Neem dan contact op met Nomad Electro voor al uw algemene elektriciteitswerken. Vraag gerust een offerte aan via het contactformulier of per mail.

 

Nieuwbouw en renovaties

Zoekt u een betrouwbare elektricien voor het aanleggen van de elektriciteit in uw nieuwbouw? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat al uw elektriciteitswerken veilig en conform de huidige normen uitgevoerd worden. U kunt daarbij altijd rekenen op een snelle en professionele service. Ook verzorgen wij graag uw elektriciteit bij verbouwingen of renovaties. Wij zijn echte specialisten in ons vak, dus u kunt met een gerust hart vertrouwen op onze uitgebreide expertise. Heeft u nood aan een elektricien voor dringende herstellingen? Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar!

 

Daarnaast kunt u een beroep op ons doen voor het plaatsen van elektromechanica, videofonie, netwerkbekabeling en camerabewaking. Wij kunnen terugvallen op veel ervaring en zijn daarom uw vakman voor al uw elektra. Aarzel dus niet en schakel Nomad Electro in voor uw elektriciteitswerken in de regio Sint-Gillis-Waas. Voor een offerte of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of per mail. Wij helpen u graag!